На сторожі нового року: Ілля Муромець – відомий і невідомий

У сліпучих бризках січневих веселощів практично непоміченим минає найперше після приходу Нового року свято. Можливо тому, що не супроводжується воно якимись традиційними дійствами на кшталт колядування, ворожіння чи купання в ополонках.

КПІ ім. Ігоря Сікорського став інституційним членом EPMA

Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" став інституційним членом Європейської асоціації  прогностичної, превентивної та персоналізованої медицини EPMA (EUROPEAN ASSOCIATION FOR PREDICTIVE, PREVENTIVE & PERSONALISED MEDICINE)

Українсько-польський центр інформує: візит студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського до Варшавської політехніки

Студентська рада вже багато років співпрацює з органами студентського самоврядування Варшавської політехніки. У межах культурного та наукового обміну з 14 по 20 листопада відбувся візит студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського до Варшави.

Ясинецька Вікторія – небайдужа і смілива

Як стало відомо редакції "КП", на адресу керівництва КПІ ім. Ігоря Сікорського надійшла службова записка за підписом керуючого справами університету Яни Цимбаленко та за підтримки начальника відділу поліції №1 Солом'янського управління поліції в м. Києві Павла Василенка.

Успіх баскетболістів КПІ ім. Ігоря Сікорського

16 грудня у спорткомплексі КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулися завершальні ігри 17-го чемпіонату з баскетболу серед чоловічих команд київських ВНЗ. Цей чемпіонат проходить під егідою профспілок м. Києва.

День відкритих дверей в грудні

Майбутні абітурієнти та їх батьки взяли участь у заходах традиційного Дня відкритих дверей КПІ ім. Ігоря Сікорського, який відбувся 24 грудня в корпусі №1.

Зустріч Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана зі студентами КПІ ім. Ігоря Сікорського

Про хід реформування національної економіки, системи соціального захисту і охорони здоров'я, енергетичного сектору, розвиток інфраструктури, децентралізацію, роботу антикорупційних органів та багато про що ще розповів Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман студентам та викладачам КПІ ім.

Презентація сімнадцятого випуску наукового щорічника «Україна дипломатична» (додано відео)

Напередодні Дня працівників дипломатичної служби України, яке відзначається 22 грудня, в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулася презентація сімнадцятого випуску наукового щорічника «Україна дипломатична» та видань серії «Бібліотека наукового щорічника “Україна дипломатична”».