Студентська рада вже багато років співпрацює з органами студентського самоврядування Варшавської політехніки. У межах культурного та наукового обміну з 14 по 20 листопада відбувся візит студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського до Варшави. Десять відібраних на основі мотиваційних листів студентів ознайомилися з культурними особливостями польської столиці, побачили, як живуть наші колеги, поділилися своїми напрацюваннями в різних сферах.

Насичений подіями тиждень розпочався з екскурсійної програми, яку розробили для нас студенти Варшавської політехніки. Старе місто, Королівський замок, музей Варшавського повстання – все це не залишило нікого байдужими. Але напевно найцікавішою стала екскурсія до Центру ім. Коперніка.

Звісно, близько ознайомилися  ми і з Варшавською політехнікою. Було дуже цікаво побачити, як навчаються студенти в Європі. А ще нам випала нагода бути присутніми на грандіозному святі "Міс і містер Політехніки Варшавської".

Загалом, подорож і зустрічі у Варшаві принесли чимало теплих емоцій і позитивного досвіду всім її учасникам як з української, так і з польської сторони. Тепер чекаємо друзів з Польщі в Україні!

Марина Малишок, член Студради КПІ

Дата події