Кобзенко Любов: любов і електричні машини

Студентка 6-го курсу ФЕА Любов Кобзенко навчається за спеціальністю "Електричні машини та апарати". Навчання в найкращому ВНЗ України –  НТУУ "КПІ" – стало здійсненням однієї з її мрій.

Студенти КПІ кращі з математики. Всеукраїнська олімпіада з математики серед технічних університетів 2015

З 19 по 22 травня у м. Суми, на базі Сумського державного університету (СумДУ) проходив фінальний тур Всеукраїнської олімпіади з математики серед технічних університетів. Уже вдруге СумДУ успішно приймає учасників олімпіади, яка планово проводиться у травні кожного року.

Конкурс «Професіонали майбутнього-2015»

З початку цього року студенти Інституту телекомунікаційних систем знову на висоті. Вони не тільки зайняли призові місця у Харківському та Одеському вишах, а й увійшли до трійки лідерів одного з найважливіших конкурсів цього року – "Професіонали майбутнього-2015" від компанії "МТС Україна".

Спортивна весна в ІТС – 2015

Погожі дні радують не лише дачників, а й спортсменів, які перейшли із залів на відкриті майданчики. Навесні у студмістечку відбулося багато спортивних змагань, в яких студенти ІТС показали хороші результати.

Допомагають волонтери

Зі штабу Волонтерського батальйону КПІ, діяльність якого з вересня минулого року спрямована на допомогу військовим – учасникам АТО, надійшли чергові новини.