Студентка 6-го курсу ФЕА Любов Кобзенко навчається за спеціальністю "Електричні машини та апарати". Навчання в найкращому ВНЗ України –  НТУУ "КПІ" – стало здійсненням однієї з її мрій. Нині ця наполеглива і лагідна дівчина з символічним іменем успішно реалізує свій особистісний потенціал. Завдяки своїй працьовитості та підтримці викладацького і студентського колективу, Люба не лише стала відмінницею навчання, стипендіаткою ректора НТУУ "КПІ" (2015 р.), а й досягла вагомих результатів у наукових дослідженнях під керівництвом завідувача кафедри електромеханіки проф. В.Ф.Шинкаренка.

На рахунку магістрантки – один патент України на корисну модель і п’ять публікацій у фахових виданнях. На Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю "Електричні машини та апарати" (2014 р.) її комплексна наукова робота "Розпізнавання генетичних програм складних електромеханічних систем за інформацією одного представника класу" завоювала перше місце. Люба отримала диплом першого ступеня МОН України за перемогу в конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук за спеціальністю "Електричні машини та апарати".

Для розширення кругозору і набуття додаткових навичок задля успішного майбутнього працевлаштування, студентка успішно закінчила курси за напрямом "Тестування програмного забезпечення", навчається за програмою другої вищої освіти за спеціальністю "Економіка підприємства" в Міжнародному університеті фінансів.

Важливо пам'ятати, що людина може звеличити будь-яку професію, освітлюючи її вогнем своєї творчості, дерзання й майстерності. Тож хочеться побажати Любові Кобзенко подальших творчих успіхів та ніколи не втрачати почуття любові до обраної спеціальності й до справи, якою займається. 

В.В.Котлярова, асистент кафедри електромеханіки ФЕА