Кібернетичний центр НАН України зустрічає студентів

18 лютого 2007 року в приміщенні Інституту кібернетики спеціально для студентів факультету прикладної математики НТУУ “КПІ” була проведена презентація досягнень наукових підрозділів Кібернетичного центру НАН України.

Урочиста конференція ТСОУ: 22.02.07

Створене у 1991 році Товариство сприяння обороні України (ТСОУ) стало правонаступником ДТСААФ – Добровільного товариства сприяння армії, авіації і флоту. У свою чергу ДТСААФ було наступником заснованого 23 січня 1927 року ТСОАВІАХІМ – Товариства сприяння обороні, авіаційному та хімічному будівництву. Таким чином, ТСОУ веде свій родовід з 1927 року.

Відкрито аудиторію ім. В.О. Христича

Співробітники та студенти ТЕФ добре пам’ятають Володимира Олександровича Христича – імпозантного, рухливого та допитливого до всього чоловіка, який багато років у лабораторіях і на промислових об’єктах чаклував над процесами горіння.

Київська політехніка: міжнародний аспект [2006]

Цьогорічна звітна доповідь проректора з міжнародної діяльності члена-кореспондента НАН України, професора С.І.Сидоренка про результати міжнародної діяльності університету в 2006 році, що відбулася 5 лютого на засіданні Вченої ради, в першу чергу була присвячена як найважливішому – завданню підвищ

Дригайло Василь Герасимович

Бібліотека – для студентів, викладачів, читачів і користувачів, – такий основний девіз у нашого шановного ювіляра директора НТБ НТУУ «КПІ» Дригайла Василя Герасимовича, якому 1 березня 2007 року виповнилось 70 років.

Чемпіонат України з міні-футболу 2007

З 11 по 16 лютого відбувся 7-й чемпіонат України з міні-футболу серед вищих навчальних закладів. Проводила його вже 7-й рік поспіль Всеукраїнська футбольна асоціація студентів, і цього року він відбувся в м.