З новим 2011 роком!!!

Шановні друзі! У переддень новорічного свята хочу побажати вам міцного здоров’я, щастя, більше радісних днів та успіхів у всіх ваших починаннях!

Колосов Олександр Євгенович - науковець і винахідник

Цьогорічна осінь виявилася вельми врожайною для к.т.н., старшого наукового співробітника кафедри хімічного, полімерного та силікатного машинобудування ІХФ, патентного повіреного України, заслуженого винахідника НТУУ «КПІ»  Олександра Євгеновича Колосова.

Іменні стипендіати ХТФ 2010 року

На сьогодні магістрантка успішно досліджує каркасні сполуки та їх похідні, має публікації за цією темою, нещодавно представляла результати своєї роботи на ХХІІ Всеукраїнській конференції з органічної хімії. За успіхи в навчанні та науковій роботі А.Мішуру удостоєно стипендії імені М.І.Коновалова.

Праховник Артур Веніамінович. Біографічна довідка

Засновник національної наукової школи управління енергоспоживанням, завідувач кафедри електропостачання, директор Інституту енергозбереження та енергоменеджменту НТУУ «КПІ» д.т.н. Артур Венiамiнович Праховник.

Раз, два, три – ялинко, гори!

У Нового року багато атрибутів. Але без традиційних ліхтариків свято не починається. Вони ніби вдихають життя в ялинку і все довкола. Ними оздоблюють помешкання, їх розвішують на вікнах, ділячись святковою радістю з перехожими.

Чубинський Володимир Дмитрович. Політехнік, поет, педагог

Написав «Марш» (слова і мелодію) студент КПІ, учасник хорової капели Володимир Дмитрович Чубинський. Думається, це не випадково. Щоб створити твір, який стане символом чогось великого, треба самому втілювати епоху. В.Д. Чубинський був саме такий.

Вшанування молодих науковців: конкурс на кращу наукову роботу «Зробимо Україну енергоощадною»

Переможців конкурсу на кращу наукову роботу «Зробимо Україну енергоощадною», що його провів Інститут стратегічних оцінок, вітали 14 грудня в залі засідань Вченої ради НТУУ «КПІ». Дипломи вручали Президент України (1994-2005 рр.) Л.Д.Кучма та ректор НТУУ «КПІ» М.З.Згуровський.

Зустріч із силачами [спортивна конференція «Проблеми розвитку силових видів спорту серед молоді»]

У залі засідань Вченої ради НТУУ “КПІ” 10 грудня пройшла спортивна конференція «Проблеми розвитку силових видів спорту серед молоді» за участю студентського спортивного клубу «Папай» і Професійної ліги стронгменів України.

Відновлення співробітництва з Сирією

8 грудня 2010 року відбулася зустріч ректора НТУУ «КПІ» М.Згуровського з Повноважним Міністром, Главою місії Посольства Сирійської Арабської Республіки в Україні п. Гайсамом  Машфеджою.