Шановні друзі! У переддень новорічного свята хочу побажати вам міцного здоров’я, щастя, більше радісних днів та успіхів у всіх ваших починаннях!

Рік 2010 був для нашого колективу напруженим, доволі складним, проте успішним. Успішним насамперед тому, що результатом нашої роботи стало визнання незалежними агенціями найвищого рейтингу нашого університету за багатьма показниками. До речі, найвищий рейтинг наш університет має вже багато років поспіль як найкращий технічний університет України. Нам і надалі потрібно втримати цю висоту і досягти ще більших результатів.

Шановні друзі! Нам є чим пишатися, проте ми повинні активно працювати в ринкових умовах, активно впроваджувати в життя найновіші науково-технічні досягнення, втілювати в навчальний процес новітні методики викладання, залучати до роботи в НТУУ “КПІ” професорів з найвідоміших університетів світу, долучати наших студентів до роботи або стажування в найвідоміших компаніях тощо.

Активніше має запрацювати науковий парк “Київська політехніка”. Розробки наших фахівців, які відповідають вимогам світових стандартів, необхідно швидко, залучаючи інвесторів, впроваджувати в життя.

Нині Європа відкриває свої кордони для талановитих фахівців, для молоді. Це приємний факт. Та не треба забувати, що ми готуємо фахівців передусім для нашої держави, для нашого народу. Випускник НТУУ “КПІ” – це перш за все – патріот, і це не потрібно забувати.

Шановні політехніки! Перед нами стоять нові цілі і нові завдання. Хочу висловити впевненість, що з ми ними справимося.

Ще раз хочу вас привітати з Новим 2011 роком та Різдвом Христовим!

Щастя вам у Новому році!

М.З.Згуровський, ректор