Іменні стипендіати з ПБФ 2010 року

Найкращі студенти факультету, які відмінно навчаються, успішно здійснюють науковий пошук, мають активну громадянську позицію, небайдужі до спорту та змістовного дозвілля, як правило, отримують підвищені та іменні стипендії. Вони є прикладом і взірцем для інших.

Співпраця стає тіснішою. Міжнародна конференція в рамках проекту TEMPUS

5-6 жовтня в НТУУ «КПІ» відбулася Міжнародна конференція в рамках проекту TEMPUS, який стартував у січні цього року і має на меті співробітництво країн-партнерів у сфері вищої освіти, зокрема розроблення політики, засобів і методів системи контролю якості освіти.

Петраков Юрій Володимирович. Складні деталі виготовляти просто

Юрій Володимирович Петраков – завідувач кафедри технології машинобудування, доктор технічних наук, професор, винахідник СРСР, керівник галузевої науково-методичної лабораторії віртуальних засобів навчання з інженерної механіки, автор одного підручника і 5 навчальних посібників, затверджен

Риторика – наука для аспірантів

Чи можна і чи треба вчити говорити? Адже всі ми і так розмовляємо, виступаємо з монологами, мовчимо або намагаємося розповісти про себе усьому світові. Проте є наука риторика, яка може пролити світло на ці начебто звичні речі і подивитися на них з іншого боку.

Будні Методради КПІ. Засідання 23.09.2010

Новий навчальний рік Методична рада університету розпочала своїм засіданням 23 вересня 2010 р. Голова Методичної ради – перший проректор Ю.І.Якименко окреслив завдання, які стоять перед університетом.

Дівчата грають у футбол [чемпіонат 2010]

Сьогодні КПІшники активно займаються спортом, беруть участь у різноманітних змаганнях, загартовуючи своє тіло й душу. Фізичне навантаження – дієвий метод позбутися депресії, вилити погані емоції, повністю віддатися моменту, керуватися миттєвими рішеннями, жити рухом.

Свято на вулиці Михайла Кравчука

Академік Всеукраїнської Академії наук Михайло Кравчук (1892–1942) – найвизначніший український математик ХХ сторіччя, наукові праці якого з алгебри, аналізу, теорії диференціальних та інтегральних рівнянь та ряду інших галузей  математики увійшли до скарбниці світов

Успіх  регбістів в черговому турі чемпіонату України 2010 року.

Стадіон Національної академії оброни України, мабуть, одне із найчарівніших місць Солом’янського району міста Києва. Вже не перший рік на цьому оазисі фізкультури і спорту відбуваються майже всі значні події в київському та українському регбі.

«Лабіринт» твоєї мрії. Підсумки спортивно-туристичного заходу «Лабіринт» за 2010

Уже кілька років поспіль наша газета розповідає про проведення та підсумки спортивно-туристичного заходу «Лабіринт». Порівнюючі статті, можна прослідкувати, як зростав «Лабіринт» якісно та кількісно, і ось настав момент, коли від цієї гри «відбрунькувались» нові. Однак про все по порядку.