Сьогодні КПІшники активно займаються спортом, беруть участь у різноманітних змаганнях, загартовуючи своє тіло й душу. Фізичне навантаження – дієвий метод позбутися депресії, вилити погані емоції, повністю віддатися моменту, керуватися миттєвими рішеннями, жити рухом. Хтось колись сказав, що людина живе, доки вона рухається. Хто не погодиться? Так, буває всяке, але ніщо не може змусити нас зупинитися. От і дівчата не відстають, вкотре доводячи свою індивідуальність, різнобічність у заняттях, прагнення виглядати гарними і ... сильними. Маю зауважити, що їм це блискуче вдалося.

На футбольному майданчику жіночі команди демонстрували не меншу точність і міць удару, ніж чоловічі. Повна віддача грі, жодних зайвих думок, потужний викид адреналіну в кров! Вони в ті кілька хвилин жили єдиним – грою, і були єдиним – командою.

Фанати гучно (й часом зовсім забуваючи свою інтелігентську натуру) підбадьорювали футболісток вигуками, свистом, оплесками. Навколо панувала атмосфера студентського молодого драйву й безтурботний емоційний зрив. Запал і натхнення прокидалися десь всередині й були настільки сильними, що хотілося теж вдягти форму, взути кросівки, вибігти на майданчик і показати, як треба грати!

Усім учасницям хочеться висловити величезну подяку за їх сміливість, за той порив почуттів і, нехай кількахвилинну, але позитивну відірваність і драйв. Може, Андрій Шевченко в спідниці десь зараз сидить на парах в одному з корпусів нашого величного КПІ й зовсім не підозрює про такий розклад долі.

Я дивуюся, як ці дівчата все встигають: вчитися, допомагати в організації різноманітних заходів, ходити на свої збори та ще й у футбол грати ( і як грати!). Отак і треба. Ми, студенти, молоді й завзяті, сильні й впевнені. Ми можемо собі дозволити щиро радіти, голосно кричати про своє щастя, гірко плакати над негараздами, посміхатися душею, дарувати одне одному непідробні добрі почуття. Користуйтеся всіма перевагами свого часу й свого становища. І нехай цей молодецький запал гріє нас усе життя!

Переможці чемпіонату з жіночого футболу:

І місце – команда 10-го гуртожитку,

ІІ місце – команда 7-го гуртожитку,

ІІІ місце – команда студентської ради студмістечка.

Юлія Мірошніченко, студентка ХТФ

Дата події