Дистанційне навчання: плюси й мінуси

Без навчання протягом усього життя в сучасному світі не обійтись, адже будь-яка освічена людина має володіти чималим багажем знань. Причому дуже важливо цей багаж постійно оновлювати, інакше важко буде наздогнати стрімкий перебіг життя.

Вірні у житті, вірні у смерті

Про українську поетесу Олену Телігу (Шовгенову) ми знаємо дуже мало. Довгий час ім’я її було поховано разом з тілом в братській могилі, заховано під радянськими заборонами й ідеологічними контролями, несправедливо стерто з пам’яті народу.

У заморських колег

НТУУ “КПІ” – один із найбільших технічних ВНЗ Європи, що нині працює як університет дослідницького типу, іноді за значенням порівнюють із відомим американським навчальним закладом – Массачусетським технологічним інститутом (МТІ). Що ж являє собою цей інститут?

Доктор Петер Яргсторф – почесний доктор ВПІ

8 лютого з нагоди вручення диплома почесного доктора ВПІ НТУУ «КПІ» директору з продажу і прокуратору компанії «КВА-Планета АГ» в колишніх соціалістичних країнах д-ру Петеру Яргсторфу відбулося урочисте засідання вченої ради ВПІ НТУУ «КПІ». Засідання відкрив директор ВПІ проф. П.О.Киричок.

Перспективи Співпраці із університетами Франції

6 лютого відбулася зустріч проректора з міжнародних зв’язків НТУУ “КПІ” професора С.І.Сидоренка та директора ВПІ професора П.О.Киричка з начальником відділу міжнародних зв’язків Реймського Університету професором Емануелем Гійо (Франція).

Викладачі-дослідники ФММ

У процесі розвитку НТУУ «КПІ» як дослідницького університету важлива роль відводиться науковій роботі. За підтримки керівництва університету здійснюються різноманітні заходи, які активізують науково-дослідну роботу співробітників.