Монорейки КПІ: історія магнітного польоту

Монорейкова дорога з лінійним електроприводом – розробка 1960–70-х рр. на кафедрі електроприводу і автоматизації промислових установок (АЕМС-ЕП) за участю кафедри електричних машин на електроенергетичному факультеті (нині – ФЕА)

Утримання і розвиток матеріально-технічної бази КПІ ім. Ігоря Сікорського. Зі звіту проректора з адміністративно-господарської роботи П.В. Ковальова про роботу в 2017 р. і основні завдання на 2018 р.

Основні напрями діяльності ДАГР: ремонтно-відновлювальні роботи, утримання матеріальної бази студентського містечка, забезпечення комунальними послугами, заходи із енергозбереження, отримання дозвільних документів, благоустрій.

Студенти, що здійснюють мрії

За 2017 рік в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулося стільки голосувань, що вже мало хто розумів, де й який саме проект вони підтримують. Серед усього цього різноманіття грантів був один особливий. Особливий, бо на цей раз КПІшники самі його організовували.

Різдвяні турніри відкривають футбольний сезон

У січні 2018 року в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся Різдвяний турнір "Кубок профспілки" з футзалу. Цей турнір проводиться вже більше десяти років, та й склад учасників залишається практично незмінним.