Книги про маяки

Чотири книги, що, безумовно, зацікавлять істориків техніки, надійшли наприкінці минулого року до фонду рідкісної і цінної книги Науково-технічної бібліотеки ім. Г.І.Денисенка нашого університету.

Курс – на глибоку інтернаціоналізацію університету. Зі звіту проректора з міжнародних зв'язків С.І. Сидоренка про роботу в 2016 р.

Посилення міжнародної компоненти в діяльності Національного технічного університету України  "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" залишається пріоритетним завданням у роботі департаменту міжнародного співробітництва (ДМС).

Про дива у казці і житті

Кажуть, дива трапляються лише в казках. Та життя іноді підкидає такі сюжети, що куди там казкарям. Якось на Закарпатті...

Військові аташе в КПІ ім. Ігоря Сікорського ознайомилися зі зразками нового озброєння та бронетехніки (додано відео)

У КПІ ім. Ігоря Сікорського 1 березня відбулася виставка-презентація зразків озброєння, бронетехніки та техніки подвійного призначення для членів Київської асоціації військових аташе.

День відкритих дверей: про все, що повинні знати завтрашні абітурієнти

Кілька сотень майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків 25 лютого завітали до КПІ ім. Ігоря Сікорського, щоб ознайомитися з його інститутами і факультетами та з перших уст дізнатися про цьогорічні особливості вступної кампанії.

КПІ ім. Ігоря Сікорського отримав одну з головних відзнак виставки «Освіта в Україні. Освіта за кордоном»

КПІ ім. Ігоря Сікорського отримав одну з головних відзнак IV Міжнародної професійної спеціалізованої виставки «Освіта в Україні. Освіта за кордоном» – гран-прі у номінації «Лідер наукової та науково-технічної діяльності».