КПІ ім. Ігоря Сікорського отримав одну з головних відзнак IV Міжнародної професійної спеціалізованої виставки «Освіта в Україні. Освіта за кордоном» – гран-прі у номінації «Лідер наукової та науково-технічної діяльності».

гран-прі у номінації «Лідер наукової та науково-технічної діяльності»Відзнаку представникам університету вручив колишній його випускник, відомий політик і державний діяч, Перший віце-президент Будівельної палати України, дійсний член Академії будівництва України Станіслав Сташевський.

Виставка проходила 22-24 лютого в Колонній залі Київської міської державної адміністрації. Її гаслом були слова «Гордий вчитися в Україні». До участі були запрошені провідні ВНЗ України. Метою подібних заходів є допомога потенційним абітурієнтам та їхнім батькам в обранні майбутнього фаху, ознайомлення з навчальним і науковим потенціалом відповідних вишів, надання індивідуальних консультації щодо напрямів підготовки та спеціальностей, які можна там здобути, правил вступу на їх бакалаврські і магістерські програми, можливостей навчання за кордоном у рамках програм академічної мобільності, проходження практик та подальшого працевлаштування тощо.

Долучення Розмір
2017-02-23_1.jpg (13.96 КБ) 13.96 КБ
Дата події