2016. Утримання і розвиток матеріально-технічної бази КПІ ім. Ігоря Сікорського

Головним завданням депар­таменту адміністративно-господарської роботи КПІ імені Ігоря Сікорського є утримання матеріально-технічної бази університету в належному експлуатаційному стані для створення необхідних умов навчальної та наукової діяльності для студентів і співробітників університету

Візит професора Войцеха Хлевицьки

З 27 листопада по 3 грудня 2016 р. в рамках програми академічної мобільності Erasmus+ КПІ ім. Ігоря Сікорського відвідав проф. Войцех Хлевицьки з Університету м. Щецин, Польща (Szczecin University of Technology, Faculty of Electrical Engineering).

День відкритих дверей на кафедрі фізики металів

26 січня на кафедрі фізики металів інженерно-фізичного факультету відбувся  День відкритих дверей. На нього були запрошені учні 10-х і 11-х класів однієї з київських шкіл – потенційні абітурієнти, а також їх батьки. А взагалі цей захід могли відвідати всі охочі.

Система моніторингу та аналізу підрозділів університету за параметрами Google Scholar

  Google Scholar є відомою та популярною відкритою міжнародною базою даних. Умови включення науковця у цю базу та створення особистого кабінету надано на сайті Google Академії. Ця база є досить зручною для  прізвищ ки­рилицею.

П'ять років плідної співпраці

Із 2011 року триває співпраця кафедри промислового маркетингу ФММ з компанією L'Oreal Україна. Все почалося з участі команд кафедри в міжнародному студентському конкурсі Brand Storm.

Малюнки Олександра Бєлухи

Третьокурсник ФАКС Олександр Бєлуха – людина неординарна, наділена творчими здібностями. З дитинства любив малювати, але "до художніх шкіл не ходив" (з його слів).  На цього­річному конкурсі "Таланти КПІ" він посів перше місце в номінації "Графіка".