На засіданні Вченої ради НТУУ "КПІ": 14.03.2016

Першим питанням порядку денного був звіт першого проректора НТУУ "КПІ" Ю.І.Якименка "Створення конкурентоспроможної системи освіти – вимога часу". Юрій Іванович поінформував про те, що пріоритетним завданням у сьогоднішніх умовах є забезпечення якісної конкурентної освіти на всіх її рівнях як активного двостороннього процесу на основі визначальної інноваційної складової.

Проект SmartCityKPI та етапи його реалізації

Нещодавно у КПІшних соцмережах поширилась інформація про масштабний проект студентської ради студмістечка (СРС), спрямований на покращення умов життя у студмістечку КПІ. Нас, як його мешканців, цей проект, звісно, зацікавив, і ми захотіли більше дізнатися про його втілення.

2015. Про навчально-виховну роботу в університеті

Основними напрямами діяльності департаменту навчально-виховної роботи є навчальна робота, стипендіальне забезпечення, академічна мобільність, соціальна і культурно-масова робота, спортивне виховання, розвиток інформаційного простору, безпека на території університету та низка інших.

Весняний вернісаж, присвячений Міжнародному жіночому дню

Нещодавно в картинній галереї Центру культури та мистецтв НТУУ "КПІ" пройшла мистецька виставка творчих робіт талановитих жінок, присвячена Міжнародному жіночому дню. Представлені роботи створені жінками-співробітницями університету.

Збірна КПІ – чемпіон України зі скелелазіння

Десятий чемпіонат України зі скелелазіння серед студентської молоді (вид програми – болдеринг) відбувся 19–21 лютого в м. Кривий Ріг. Помірятися вправністю приїхали 70 найсильніших спортсменів з семи регіонів України – представники 14 вищих навчальних закладів.