Правоохоронці кваліфікували подію як хуліганство. Підозрюваний перебуває під вартою.

Подія трапилась близько місяця тому на території Солом'янського району столиці. Встановлено, що близько 01.00 години на вулиці Борщагівській троє студентів НТУУ "КПІ" поверталися до гуртожитку. В цей час у них виник конфлікт з іншою компанією молоді. Сутичка швидко переросла в штовханину, і один із хлопців витягнув із кишені ножа. В результаті, 20-річний киянин ножем завдав тілесних ушкоджень трьом політехнікам. Їх було доставлено до лікарняного закладу.

Слідчим відділом районного управління поліції за даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Оперативники 1-го відділу Солом'янського управління поліції протягом місяця проводили заходи, спрямовані на встановлення та затримання злочинців. 20-річному затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину та взято під варту.

Підозрюваний свою провину не заперечував. Під час затримання передав правоохоронцям знаряддя злочину – ніж, та одяг з плямами бурого кольору, який був на ньому тієї "кривавої" ночі. Всі вилучені речі направлені на експертизу. Слідство триває.

Юлія Квітко, речник Солом'янського управління поліції в місті Києві