НТУУ "КПІ" як центр освітянських ініціатив, наукової думки та згуртованості талановитої молоді у черговий раз підтвердив свою репутацію і продемонстрував неперевершеність київських політехніків. Зважаючи на бездоганну репутацію та значний досвід організації й проведення наукових заходів різного рівня, цього року НТУУ "КПІ"  було визначено базовим ВНЗ для проведення Всеукраїнської олімпіади з дисципліни "Англійська мова". 

Знання, ерудиція та інтелект об’єднали 122 найталановитіших учасників – представників 100 вишів з усіх регіонів України.

Українське студентство – майбутня еліта нації нашої держави, неоціненний скарб України. Наполегливість, ерудованість, вміння сконцентруватись, жага до знань і перемоги стали рушійною силою інтелектуальних змагань. Любов до іноземної мови, захоплення нею, бажання вчитися і пізнавати нові грані улюбленого предмету – все це притаманне учасникам всеукраїнської олімпіади.

Перший тур (14–16 квітня 2015 р.) провели дистанційно. Завдання були розроблені та завантажені на платформу Moodle викладачами ФЛ і протестовані Українським інститутом інформаційних технологій в освіті НТУУ "КПІ". У другому, очному турі (21–23 квітня 2015 р.) інновацією стала перевірка творчої роботи кожного учасника на плагіат кількома тьюторськими програмами. Унікальність кожної роботи визначили у відсотках, що дало можливість підвищити надійність оцінювання кожної роботи відповідно до попередньо визначених критеріїв.

Усі студенти-учасники показали високий рівень знань з англійської мови. Та найкраще свої англомовні набутки продемонстрував Олександр Гур'янов (студент ІПСА), який посів I місце, отримавши 384 бали (96%) з можливих 400. Друге місце розділили представники НаУКМА та НТУ "ХПІ". Третє місце вибороли представники НУ "Львівська політехніка", Тернопільського національного економічного університету та Марина Пухова з ФБМІ (371,33 бала – 92,83%). Переможцям було вручено сертифікати та цінні призи. Відзнаки за чудові знання отримали не лише лауреати, а й інші студенти-учасники. Їх було нагороджено відповідними сертифікатами. З результатами усіх учасників олімпіади можна ознайомитись на сайті ФЛ http://fl.kpi.ua.  

Для учасників олімпіади студенти-гіди з ФЛ провели екскурсію по території університету, ознайомили їх з історією КПІ, відвідали Державний політехнічний музей. Також вони взяли участь у круглому столі "Getting to Know Each Other", де поспілкувалися зі студентами НТУУ "КПІ" та інших ВНЗ.

Факультет лінгвістики щиро вітає усіх переможців і учасників Всеукраїнської студентської олімпіади з англійської мови та бажає подальших успіхів у навчанні й удосконаленні знань з англійської мови.

Оргкомітет олімпіади

Дата події