Дорогі наші жінки! Від усього серця вітаю вас з Міжнародним жіночим днем 8 березня!

Попри драматичні обставини і негаразди нашого життя, це свято Жінки, Матері, Весни і Надії залишається одним з найсвітліших днів року. У цей день ми, чоловіки, прагнемо віддати  хоча б частину належної шани нашим мамам, дружинам, сестрам, подругам.

Рум'янцева Олена. З любов’ю до математики

Київський політехнічний – це не лише славна історія, видатні випускники та відомий науково-освітній заклад сьогодення. Це особлива аура, яку неможливо описати, але її відчувають усі "старожили". Лише для обраних вона розкриває свої обійми, занурюючи в атмосферу пізнання й творення.

Бондар Віра Михайлівна. Фізик і лірик

Фізик і лірик. Цей вислів чудово описує викладача кафедри атомних електростанцій і інженерної теплофізики ТЕФ Віру Михайлівну Бондар. Віра Михайлівна – кандидат фіз.-мат. наук, викладає "Теорію ядерних реакторів" і "Атомну та квантову фізику".

Матвійчук Анна Олегівна. Лікувати ефективно

Чарівна, казкова, вродлива, тендітна, доброзичлива, завжди усміхнена та надзвичайно талановита – усе це про Анну Олегівну Матвійчук, переможницю конкурсу НТУУ "КПІ" в номінації "Молодий викладач-дослідник – 2013".

Бояринова Катерина Олександрівна. Досвід старших передає молодим

У молодіжному середовищі час плине непомітно. Здається, зовсім недавно на ФММ Катя Бояринова опановувала спеціальність "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності" та здобувала кваліфікацію магістра, а вже має десять років стажу науково-педагогічної роботи на кафедрі менеджменту.

З Україною в серці

Київська політехніка – неймовірний молодіжний осередок, куди стікаються талановиті й амбітні особистості. Роки навчання сприяють їх мужнінню, професійному зростанню та втіленню найнесподіваніших мрій.