Зустріч з міністром

21 жовтня студентський актив НТУУ "КПІ" зустрівся в залі засідань Вченої ради з міністром молоді та спорту України Дмитром Булатовим. Бесіда відбувалася в невимушеній атмосфері, у формі запитань і відповідей.

Мамедов Асіман – стипендіат ректора

Що відчувають люди, коли знайомляться з КПІшником? Зазвичай в очах зароджується цікавість, бажання поспілкуватися та долучитися до чогось значного. Наш університет високо тримає планку освіти, тож про випускників-політехніків можна говорити з гордістю.

Орлов Анатолій Тимофійович. Міцніють наукові кадри

Якщо погортати підшивки "Київського політехніка" за останні роки або погуглити архів, то прізвище доцента кафедри мікроелектроніки, кандидата технічних наук Анатолія Тимофійовича Орлова можна зустріти досить часто.

Школа-практикум в бібліотеці

Коло діяльності Науково-технічної бібліотеки ім. Г.І.Денисенка НТУУ "КПІ" досить широке: інформаційне забезпечення навчальної і наукової роботи університету, створення власних електронних ресурсів, науково-бібліографічна, гуманітарно-освітня та культурно-просвітницька робота.

Льотчик - новатор Петро Нестеров

Сто років тому, 8 вересня 1914 р., під час здійснення першого у світі повітряного тарану загинув Петро Нестеров – льотчик, який першим у світі виконав фігуру вищого пілотажу "мертва петля" (петля Нестерова).

Цивільний захист: проведено тренування

16 жовтня згідно з планом підготовки цивільного захисту університету відбулося спеціальне об'єктове тренування, яке передбачало перевірку системи оповіщення – як вона спрацює на рівні університету, факультету, підрозділу,  роботи служб, які несуть цілодобове чергування, а також проведенн