Олімпіада з енергетичного менеджменту

Всеукраїнська студентська олімпіада з енергетичного менеджменту пройшла в НТУУ "КПІ" 14-17 квітня 2014 р. на базі Інституту енергозбереження та енергоменеджменту. В ній взяли участь представники 11 провідних ВНЗ України.

Тарас Чирка досліджує високо­температурні процеси

У сучасній промисловості широко використовуються сипучі матеріали. Зокрема, в металургійному та електротермічному виробництвах не обійтися без вуглецевих порошків з певними електричними, хімічними та тепловими характеристиками.

V Всеукраїнська конференція з управління підприємством

24 квітня 2014 р. на ФММ було проведено V Всеукраїнську науково-практичну конференцію "Сучасні підходи до управління підприємством" з міжнародною участю. Захід відбувся за підтримки декана ФММ д.т.н., проф. О.А.Гавриша та під керівництвом завідувача кафедри менеджменту д.е.н., проф.

Студенти КПІ на олімпіаді з хімії

Цьогорічна всеукраїнська студентська олімпіада з хімії  пройшла 22-25 квітня в Українському державному хіміко-технологічному університеті  (м. Дніпропетровськ).

Стажування в Казахстані

У квітні нам, представникам кафедри міжнародної економіки ФММ Ірині Денисовій – студентці 5-го курсу та Катерині Редько – інженеру, випала щаслива можливість поїхати на стажування до кращого вишу Казахстану – Євразійського національного університету ім. Л.М.Гумільова.

Акварелі Сергія Шпіта

"Талановита людина талановита в усьому" – ці слова не раз лунали на церемонії відкриття виставки акварелей Сергія Шпіта, яка 16 травня відкрилася в Картинній галереї імені Григорія Синиці Центру культури і мистецтв НТУУ "КПІ".

Парад вишиванок

“Шукаючи Європу, ми знайшли Україну” – цей майже крилатий вислів ми, мешканці України, можемо застосувати в багатьох ситуаці­ях. Останнього разу фраза спала на думку під час грандіозного дійства, яке відбулося в Києві вже втринадцяте – на мегамарші у вишиванках.

Задля екологічної безпеки

Керівництво НТУУ "КПІ" затвердило План-графік проведення виробничого екологічного контролю (нагляду) структурних підрозділів з питань дотримання вимог природоохоронного законодавства та екологічної безпеки на 2014 рік.