Антропов Лев Іванович – учений, педагог, організатор науки. До 100-річчя з дня народження

Лев Іванович Антропов - видатний вчений, талановитий педагог і організатор науки, засновник відомої у світі наукової школи "Електрохімічна кінетика". Л.І.Антропов є автором низки фундаментальних розробок, що стосуються вирішення проблем кінетики електродних процесів, питань будови подвійного електричного шару, теорії електрокаталізу і електросинтезу органічних сполук, корозії та захисту металів. Створена ним наукова школа розвиває нові напрями теоретичної та прикладної електрохімії, створює ефективні засоби захисту металів від корозії, нові прогресивні технології, електрохімічні сенсори для моніторингу повітряного середовища.

Полотна, проникнуті любов’ю до життя...

З початком навчального року в Київській політехніці розпочався і новий сезон виставок у Картинній галереї Центру культури та мистецтв НТУУ «КПІ». Так, 25 вересня відкрилася перша персональна виставка картин Таміли Гринюк.

Візит делегації міста Хуейчжоу (КНР)

27 вересня НТУУ «КПІ» відвідала делегація Зони економічного і технологічного розвитку району «Дайя Бей» міста Хуейчжоу провінції Гуандун (КНР), очолювана генеральним секретарем міського комітету Комуністичної партії Китаю м. Хуейчжоу Чень Івей.

Науковий пікнік у КПІ

21 вересня 2013 року на території НТУУ "КПІ" відбувся перший захід у рамках незвичайного наукового проекту "Scientific Fun – Наукові пікніки в Україні". Активну участь в його організації та проведенні взяли волонтери Наукового товариства студентів та аспірантів НТУУ "КПІ".

Восьма міжнародна літня школа AACIMP-2013

16 серпня відбулася урочиста церемонія закриття Восьмої міжнародної літньої школи AACIMP-2013. Вітаємо учасників з успішним закінченням її курсів та отриманням відповідних сертифікатів! Поздоровляємо також переможців наукових і розважальних конкурсів, які проводилися в рамках Школи!

Відкриття ННЦ «Чиста вода»

Серед стратегічних ресурсів країн людства все більшого значення і ваги набувають найзвичайнісінькі, здавалося б, речі.