Зустріч з легендарним космонавтом [Георгій Михайлович Гречко]

Незабутня зустріч з живою легендою радянської космонавтики відбулася в НТУУ "КПІ" 13 травня. Київську політехніку відвідав льотчик-космонавт Георгій Михайлович Гречко. Він брав участь у запуску першого штучного супутника Землі, тричі літав у космос.

Українська науково-освітня телекомунікаційна мережа «УРАН» [річні загальні збори Асоціації користувачів]

19 квітня 2011 року в НТУУ «КПІ» відбулися чергові річні загальні збори Асоціації користувачів Української науково-освітньої телекомунікаційної мережі «УРАН». Сьогодні до Асоціації долучилося вже 79 наукових, освітніх та культурних закладів з усіх регіонів України.

Відкриття лабораторії геоінформаційних технологій

21 квітня 2011 року відбулося урочисте відкриття навчально-наукової лабораторії геоінформаційних технологій ім. Елрея Б. Джеппесена (Elrey Borge Jeppesen) на кафедрі приладів і систем керування літальними апаратами факультету авіаційних та космічних систем (ФАКС).

З турботою про людей. З виступів на конференції трудового колективу 14 квітня 2011 р.

Щорічні конференції трудового колективу стали для нас вагомим чинником удосконалення діяльності та постійного розвитку КПІ. Тож і минулий рік, незважаючи на його динамізм і складність, був стабільним і продуктивним для університету.

Змагання з кросу 2011

21 квітня пройшла традиційні  весняні змагання НТУУ "КПІ" з легкоатлетичного кросу. У цьому році в парку КПІ зібрались представники 23 факультетів та інститутів нашого університету. Дівчата долали дистанцію у 1000 м, а хлопці бігли  2000 м.

Урочистості до Дня Перемоги

5 травня 2011 р. в університеті відбулося урочисте зібрання, присвячене 66-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

У засіданні взяли участь ветерани Великої Вітчизняної війни, співробітники, керівництво університету.

Наука – натхнення молоді [Дні науки ФСП]

Якось так складається у житті звичайних студентів, що друзі й приятелі зазвичай допомагають добре проводити вільний час, розважатися, а займатися серйозними справами доводиться поодинці. Концерти, веселі конкурси, дискотеки, квести – це разом з хорошою компанією.