Концерт до 8 березня

Мелодіями у виконанні духового оркестру ВІТІ розпочалося свято, присвячене Міжнародному жіночому дню, що 4 березня пройшло в залі засідань Вченої ради НТУУ «КПІ». Його було влаштовано силами учасників художньої самодіяльності ЦКМ – студентів та викладачів КПІ.

Пундики від ІХФ

Потішити гостей і домашніх «чимось смачненьким» любить і вміє кожна господиня. Зазвичай чільне місце на чаюванні займає випічка. Рецептів її – із записників чи Інтернету – не злічити. Серед них кекс займає помітне місце.

Клуб «13»

Почалася ця історія з незапам'ятних часів, коли ще не була пішохідною вулиця Політехнічна, а факультет електроніки був факультетом електронної техніки. У далекому 1980-му році у гуртожиток №13 заселили студентів тодішнього ФЕТу.

Естрадному театру аматорів ЕТА – 50 років!

ЕТА – 50 років! З цієї нагоди я, доцент ММІ Віталій Іващенко, бодай коротко розповім про ювіляра, оскільки я його організував, писав усю комедійну драматургію, ставив вистави і грав.

Спільний семінар з проблематики інновацій в суспільному розвитку

Спільний семінар з проблематики інновацій в суспільному розвитку для слухачів Національної академії державного управління при Президентові України провели декан факультету соціології і права КПІ доктор філософських наук, проф. Б.В.Новіков і професор Академії, доктор політичних наук О.В.Соснін.

Чужому навчайтесь, та свого не цурайтесь!

В інтеграційному процесі створення єдиного освітнього простору не останню роль відіграє можливість інформаційного обміну між науковцями України й країн ближнього та далекого зарубіжжя.

Забезпечення високої якості освіти – головне завдання університету [2009]

Головним завданням університету, інститутів, факультетів та кафедр є забезпечення високої якості підготовки випускників на основі покращення контингенту студентів, якісного складу викладацьких кадрів, впровадження нових методів і технологій навчання, підсилення фундаментальної та практичної підго

Нарада науковців-партнерів [співпраця між КНУ ім. Тараса Шевченка і НТУУ «КПІ»]

З метою обміну досвідом організації наукової та інноваційної діяльності в університетах та на виконання Договору про співпрацю між КНУ ім. Тараса Шевченка і НТУУ «КПІ» 24 лютого 2009 року в нашому університеті відбулася робоча нарада представників двох університетів.