Ознайомча практика на металургійних комбінатах

Студенти кафедри ФХОТМ, завдяки невтримній енергії завідувача кафедри Дмитра Чернеги, співробітників кафедри, а також співробітників і керівництва ВАТ «Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча» мають можливість безпосередньо ознайомитись зі спеціальністю вже після закінчення другого навчального року.

Проект ЮНІДО реалізується. Національна програма з більш чистого виробництва в Україні

У 2007 р. в Україні розпочато виконання Проекту Організації ООН з промислового розвитку (ЮНІДО) “Започаткування та функціонування Національної програми з більш чистого виробництва в Україні”.

Знайти себе [студентка ПБФ Віра Ларіна]

Продовжуємо знайомити наших читачів з кращими студентами нашого університету – іменними стипендіатами. Сьогодні про себе розповідає стипендіатка Верховної Ради, студентка ПБФ Віра Ларіна.

Трапезон Кирил Олександрович. Молодий викладач-дослідник

Факультет електроніки НТУУ «КПІ» славиться далеко за межами України. І, звичайно, що небезпідставно. Тут готують фахівців для актуальних нині галузей науки, причому настільки різнопланових, що іноді дивуєшся, як багато спеціальностей обіймає один факультет.

Трохименко Ярослав Карпович

РТФ зі скорботою повідомляє, що 20 листопада 2008 року на 85 році пішов з життя заслужений діяч науки України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, почесний радист СРСР, заслужений професор НТУУ «КПІ», член експертної ради ВАК, ветеран Великої Вітчизняної війни нагороджений

До 20-річчя запуску космічного корабля Буран

19 листопада 2008 року в Державному політехнічному музеї при НТУУ “КПІ” відбулося засідання круглого столу, присвячене 20-річчю запуску орбітального космічного комплексу “Енергія-Буран”.

Вeб-сайти викладачів. Коли і навіщо вони потрібні

Якщо віднести сайти викладачів до широкої категорії “Особисті сайти”, які в основному є найбільш простими “статичними” сайтами, то їх цільова функція – показати себе Інтернет-спільноті – в основному для пошуку спонсорів, роботи, замовлень та іншого суто індивідуального.