Подорожуючи рідним краєм

З ініціативи профкому студентів НТУУ “КПІ” увечері 12 травня студентський актив КПІ, студрадівці та профкомівці розпочали подорож до міста-фортеці Кам’янця-Подільського.

Українська культура: вчора, сьогодні, завжди

Уже традиційною стала для НТУУ “КПІ” міжвузівська студентська науково-практична конференція “Українська культура вчора, сьогодні, завжди”, яку проводить кафедра української мови, літератури та культури (зав.

Найсмішніша в КПІ “Пластилінова ворона”

Наприкінці травня відцвітають каштани, сонечко стає все яскравішим, даруючи нам справжнє тепло, у весняне повітря вплітаються перші аромати літа... Та капеішники не розслабляються – на носі сесія!

У “Політехніки” поповнення

Видавничо-поліграфічний комплекс “Політехніка” відкрив нову книгарню. Вона розмістилася на першому поверсі восьмого корпусу НТУУ “КПІ”. Працює щоденно, крім вихідних, з 9-00 до 17-00 без перерви. Це вже третій книжковий магазин комплексу на території КПІ.

Візит в КПІ делегації з КНР

Нещодавно в нашому університеті перебувала делегація науковців з Чжецзянського університету КНР, зокрема проректор Чжецзянського університету проф. Чу Цзянь (Chu Jian), президент комітету розвитку Чжецзянського університету проф.

Зустрiч з послом Алжиру

31 травня 2006 р. відбулася зустріч викладачів НТУУ “КПІ”, які свого часу працювали в Алжирській Народній Демократичній Республіці, – членів товариства “Україна-Алжир” з Надзвичайним і Повноважним Послом АНДР в Україні паном Мокаддемом Бафдалем.

Енергетичний форум у КПІ

23-25 травня на базі НТУУ “КПІ” відбулася ІХ Міжнародна конференція “Енергетична безпека Європи ХХІ ст. Європейські енергетичні коридори”.

Лабораторiя екологiчно чистих технологiй (5 червня – Всесвітній день охорони довкілля)

З моменту організації лабораторії в 1993 році її колектив був орієнтований на розробку і впровадження екологічно чистих промислових технологій. Закономірність така, що названі технології є також і ресурсо- й енергозберігаючими технологіями.

Університетський конкурс на кращий дипломний проект та роботу

У березні-квітні 2006 р. відбувся щорічний конкурс на кращий дипломний проект та роботу. На конкурс було подано 43 проекти та роботи від 13 факультетів і 5 інститутів. Експертизу провели 42 висококваліфікованих викладачі за єдиними критеріями оцінки якості дипломних проектів та робіт.