Карнавал краси в КПI. “Королева КПІ – 2006”

Весна цього року забарилася. Березень видався холодним і сніжним... Та незважаючи на це, 21 березня в КПІ увірвалося справжнє літо! І не просте, а бразильське, з різнобарвним карнавалом, запальною музикою, вродливими дівчатами й чудовим настроєм! А назва цього дійства – “Королева КПІ – 2006”.

Німецька фірма та ММІ: перспективи співпраці

У рамках міжнародної спеціалізованої виставки “Світ металообробки - 2006” на початку березня відбулась зустріч співробітників кафедри конструювання верстатів і машин з представниками відомої німецької фірми з міста Лауффен-на-Неккарі.

Нарада ректорiв ВТНЗ

Питання формування інформаційного простору України розглядалися на нараді ректорів вищих технічних навчальних закладів (ВТНЗ), що 6 квітня відбулася на базі НТУУ “КПІ”. Зібралися представники 47 ВТНЗ з 18 регіонів України.

Якість продукції – гарантовано: Практика та досвід сертифікації продукції і систем управління якістю

Уже восьмий рік у НТУУ “КПІ” працює Орган з сертифікації метало- й деревообробного обладнання та продукції машинобудування і систем якості (ОС МДО та ПМ), створений на базі ММІ як структурний підрозділ науково-дослідної частини.

Швеція стає ближче

Наприкінці березня делегація нашого університету, очолювана ректором академіком М.З.Згуровським, відвідала Королівський технологічний університет у м. Стокгольм (Швеція), з яким НТУУ “КПІ” підтримує партнерські зв’язки.

Турецько-український семінар з високих технологій

12-17 березня в м. Гебзе, що поблизу Стамбула, проходив перший турецько-український науково-практичний семінар з високих технологій, який був ініційований та організовувався за підтримки Посольства України в Туреччині.

Астронавт із США в КПІ

1 квітня наш університет відвідав американський астронавт Грег Олсон. Він відомий не лише як підкорювач космосу, а й як учений та бізнесмен.

Науковi розробки бiотехнологiв

Грант НТУУ “КПІ” для фінансової підтримки науково-дослідних робіт студентів і аспірантів уже вдруге отримав науковий колектив кафедри промислової біотехнології факультету біотехнології і біотехніки у складі аспірантки Н.В.Дехтяренко і студенток-магістранток К.С.Позднякової (6-й курс, гр. БТ-01), К.В.Типлинської та О.В.Совєтової (5-й курс, гр. БТ-11).