Ви є тут

Їжа



Центр студентського харчування

Кампус, 32 корпус НТУУ "КПІ". Центр студентського харчування

Адреса корпусу № 32 НТУУ "КПІ": вул. Політехнічна, 12а.
Тел.: 204-85-87



Смачного! Кафе в першому корпусі

Кампус КПІ. 1 корпус. Кафе

Для студентів та співробітників, які перебувають у першому корпусі, новий навчальний рік ознаменувався приємною новиною: на першому поверсі гостинно розчинило двері оновлене кафе. Світле та ошатне – аж посміхається назустріч відвідувачам.



Бережіть здоров’я змолоду: поради лікаря

Image. Яку їжу і в якій кількості слід вживати

Медики б’ють на сполох: переважна більшість випускників шкіл мають відхилення у здоров’ї. Тож в університеті, коли молоді люди стають старшими й відповідальнішими, потрібно уважніше прислухатися до себе та докладати зусиль для підтримання організму в працездатному стані.



Правильний мед роблять волохаті бджоли

Image. Волохаті бджоли

Осінні медові ярмарки стали для нас звичним явищем. Складаючи дяку маленьким крилатим трудівницям, запасаємо цей сонячний нектар на зиму.



За якісне та безпечне харчування [всеукраїнська конференція]

2010.03.27-29 Всеукраїнська конференція з питань безпеки харчування

27-29 березня 2010 року на базі НТУУ “КПІ” відбулася Всеукраїнська конференція з питань безпеки харчування, організована Всеукраїнською молодіжною громадською організацією  “Європейська молодь України” (ВМГО “ЄМУ”), НТУУ “КПІ”, Київським національним торговельно-економічним університетом (КНТЕУ)



Торт «Завиток». Фірмовий рецепт від О.В.Лінючевої

Торт «Завиток»

Інгредієнти: борошно, цукор, яйця, мак, горіхи, курага, банани.

Готуємо традиційне бісквітне тісто, розділяємо його на три рівні частини. У першу порцію додаємо мак, у другу – горіхи, в третю – курагу. Випікаємо три прямокутні коржі (32x40 см) висотою до 2 см.  Кожний розрізаємо на чотири рівні смужки. Тобто всього смужок – 12.



Поради лікаря: як вберегтись від харчового отруєння!

SalmonellaNIAID

Останнім часом у засобах масової інформації з'являються повідомлення про масові харчові отруєння. Частіше це пов'язано з недотриманням санітарно-гігієнічних вимог при виробництві та зберіганні харчових продуктів. Коли ви їсте в кафе або інших підприємствах громадського харчування, то зрозуміло, що ви певною мірою ризикуєте, довіряючи своє здоров'я іншим. Але харчові отруєння трапляються і вдома.

x

Електронний кампус

Інформаційні ресурси

Викладачі КПІ

GitHub репозиторій