У період з 30 березня по 10 квітня цього року Міжуніверситетський медико-інженерний факультет НТУУ “КПІ” відвідав німецький спортивний клуб “1. Godesberger Judo Club e.V.” у складі першого голови клубу – пані Крісти Фостель, другого голови – пана Олександра Соколовського, головного тренера та начальника відділу з дзюдо – пана Флоріна Петрехеля та 10-ти дзюдоїстів віком від 13 до 17 років (Germany, NRW, Bonn).

У ході візиту делегація ознайомилась з історією розвитку нашого університету, здійснила пізнавальну екскурсію до Державного політехнічного музею при  НТУУ “КПІ” та була запрошена у ролі глядачів на Спартакіаду. Також старшим викладачем кафедри спортивного вдосконалення П.М.Агеєвим та тренером Д.М.Дмитрієвим було запропоновано та проведено спільне тренування німецьких та українських дзюдоїстів. Тренери обмінялись досвідом та методикою виховання спортсменів.

Клуб “1. Godesberger Judo Club e.V.” сподівається на подальше співробітництво з університетом та проведення не лише тренувань, а й спільних турнірів!

Каріна Жуйкова, організатор зустрічі зі сторони НТУУ «КПІ»

Дата події