Київська та Познанська політехніки удосконалюють антикризове управління в Україні та в Польщі

Прогалини антикризового управління територіальних громад і необізнаність населення про дії у кризових і надзвичайних ситуаціях — висновки команд науковців ФММ і факультету інженерії менеджменту Познанської політехніки.

Американські генерали в КПІ

У межах міжнародного форуму «Екологія і мир» до Київської політехніки завітали генерал-майор запасу Вільям Мюллен і генерал-лейтенант запасу Морської піхоти США Джон Енсен.

Об’єднати інженерні школи для відбудови України

КПІ ім. Ігоря Сікорського та Київський національний університет будівництва і архітектури уклали угоду, щоб об‘єднати зусилля науковців, інженерів та освітян для розробки новітніх підходів до повоєнної відбудови країни.

Інтервʼю Михайла Згуровського

Шановний Михайле Захаровичу, вибори ректора КПІ відбулися в дуже непростий для України час. Як ви вважаєте, перед якими викликами постане сьогодні вища освіта України і які виклики доведеться долати новому керівництву КПІ?

Вітаємо з Днем Конституції України!

Утретє День Конституції ми зустрічаємо на тлі кровопролитної війни за свою незалежність, гостро усвідомлюючи значення прописаних в Основному законі фундаментальних цінностей — право на життя, свободу, територіальну цілісність.

Формування студентами індивідуальних освітніх траєкторій: правила визначено

23 квітня 2024 року Верховна Рада України ухвалила в другому читанні Закон України "Про внесення змін до деяких законів України щодо розвитку індивідуальних освітніх траєкторій та вдо-сконалення освітнього процесу у вищій освіті".

«Стійке місто»: як зробити українські міста безпечними та комфортними

Спільний проєкт Інноваційного холдингу «Sikorsky Challenge», КМДА, Klitschko Foundation та Blomberg Philantropics покликаний розв’язати проблеми, спричинені пошкодженням енергетичної інфраструктури столиці, та впровадити технології для підвищення стійкості київських будівель.

Підписка на