Минуло майже три роки з тієї пори, як ми вітали нашу збірну зі скелелазіння з перемогою на першості України серед закладів вищої освіти. Перерва була викликана спочатку епідемією COVID-19, потім розпочалася повномасштабна війна.

За ці три роки у складі збірної відбулася зміна поколінь. Рік тому наш клуб знову розпочав свою діяльність і за цей час ми підготували нову плеяду молодих спортсменів.

5 квітня цього року ми в університетському клубі скелелазання "КПІ скала" приймали чемпіонат України серед студентів у дисципліні "боулдеринг".

У змаганнях взяли участь представники 12 закладів вищої освіти з шести регіонів нашої країни – Дніпропетровської області, Кіровоградської області, міста Києва, Харківської області, Сумської області та Полтавської області.

Для більшості студентів збірної команди КПІ ім. Ігоря Сікорського це був перший старт такого рівня. А проте це не стало перешкодою для гарного виступу.

Отож ми вітаємо з другим місцем Марію Дзюбу(ФІОТ, ІС-12), а також Марію Поліщук(ФПМ, КВ-33) і Михайла Кратюка (ФІОТ, ІП-31мп), які піднялися на третю сходинку п'єдесталу пошани. До фіналів також дійшли Софія Павлова (ФІОТ, ІС-12), Яна Смірнова (ФБМІ, БФ-21) та Олег Позняков (ФЕЛ, ДВ-11).

У загальному заліку команда КПІ ім. Ігоря Сікорського посіла друге місце.

Вітаємо наших спортсменів та їхніх тренерів з достойним виступом. Бажаємо їм і надалі гідно представляти КПІ на змаганнях різного рівня!

Також висловлюємо вдячність профспілці співробітників університету, адміністрації ЦФВС "Політехнік" і адміністрації студмістечка, яка допомогла з розселенням команд, за допомогу, яку вони надали клубу в прийнятті та проведенні змагань такого високого рівня.

В.М. Михайленко, старший викладач кафедри ТОС

Дата події