Працевлаштування випускників – показник успішності університету

Життєво важливою проблемою для будь-якого студента, а тим більше випускника, є пошук можливостей застосування власних знань і вмінь на практиці. Знайти роботу для людини, яка ще не має диплома або тільки-но закінчила університет, навіть за умови престижності здобутої освіти інколи буває нелегко.

IV Кубок Дипломатичних місій з бігових лиж

28 січня 2018 року в парку КПІ ім. Ігоря Сікорського  пройшли традиційні, вже четверті, змагання з бігових лиж серед представників дипломатичних місій, міністерств, міжнародних компаній, а також усіх охочих – Diplomatic Cup of Nordic Skiing.

Турклуб "Глобус" став лідером за результатами роботи у 2017 році

16 грудня 2017 року Київська міська федерація спортивного туризму України підбивала підсумки року та визначала лідерів за результатами роботи у 2017 році.

Турклуб "Глобус" посів перше місце в шести номінаціях серед дев'яти заявлених:

Як вирішуються житлові проблеми співробітників

Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського” постійно, протягом останніх 25 років, вирішує соціальні питання працівників університету.

Перша школа Громадського бюджету

Минулого року в Києві вже вдруге пройшов конкурс "Громадський бюджет". Він надає можливість кожному жителю нашого міста брати участь у розподілі коштів місцевого бюджету шляхом створення проектів для покращення міста.

Спортсмени-наставники КПІ – кращі в Україні

Серед кращих спортсменів міста та України, які займаються спортивним туризмом, чимало політехніків, представників турклубу "Глобус". Зокрема, випускник ТЕФ Богдан Грабець, якого визнали кращим тренером 2017 року.

Діяльність відділу охорони праці у 2017 р.

Головною метою діяльності відділу охорони праці КПІ ім. Ігоря Сікорського є реалізація конституційного права працівників на охорону їх життя і здоров'я. Цю діяльність відділ здійснює у тісній взаємодії з профкомом співробітників, який на своїх засіданнях постійно розглядає питання охорони праці.