Майстер-клас для шанувальників мистецтва манґа

У шосту річницю Великого східнояпонського землетрусу та аварії на АЕС Фукусіма-1 до України для відкриття виставки "Окіаґарі кобоші для Фукушіми: солідарність від України" прибула делегація на чолі з ініціатором проекту "Окіаґарі Кобоші" – всесвітньо відомим японським дизайнером Такадою Кензо.

Івану Васильовичу Бейку – 80!

11 квітня 2017 р. відзначив свій 80-річний ювілей Іван Васильович Бейко – професор кафедри математичної фізики ФМФ КПІ ім. Ігоря Сікорського, відомий учений у галузі математико-комп'ютерного моделювання та оптимального керування складними системами.

На засіданні Вченої ради: 03.04.2017

Першим питанням порядку денного була доповідь першого проректора Ю.І.Якименка "Завдання підрозділам університету з підготовки до нового навчального року".

Політехніки в дослідженні космосу

Цьогоріч виповнюється 25 років від заснування Національного космічного агентства України та 20 років від польоту в космос першого космонавта незалежної України Леоніда Каденюка за програмою українсько-американської місії STS-87.

Японський косплей у виставковій залі УЯЦ

З нагоди святкування "Року Японії в Україні", присвяченого 25-й річниці встановлення дипломатичних зв'язків між Україною та Японією, всією Україною проходять різноманітні заходи. Вони допомагають ближче ознайомитися з культурою та філософією Країни Вранішнього Сонця.

Форум ректорів вищих технічних навчальних закладів України та Польщі: день другий (відео)

Другий день Форуму ректорів вищих технічних навчальних закладів України та Польщі було присвячено обговоренню найважливіших для університетів обох країн проблем. Проходили ці обговорення у форматі семи круглих столів.

Розпочав роботу Форум ректорів вищих технічних навчальних закладів України та Польщі (відео)

У Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» 6 квітня розпочав роботу Форум ректорів вищих технічних навчальних закладів України та Польщі.