До 100-річчя академіка І.М.Чиженка

Є в Київському політехнічному інституті галерея визначних учених і педагогів, життєва та суспільна діяльність  яких пов'язана з інститутом, вони створили КПІ як унікальний науковий та навчальний заклад.

Програми "Еразмус+" в КПІ

Під назвою "Еразмус+" 1 січня 2014 року стартувала нова програма Європейського Союзу для підвищення навичок та працездатності у сфері освіти, професійної підготовки, молоді та спорту. У період 2014–2020 рр.

Стипендіатка ректора з ФТІ Мирослава Стремецька

­

За результатами зимової сесії було названо імена нових володарів стипендії ректора НТУУ "КПІ". Без сумніву, кожен стипендіат гідний цієї відзнаки за свої наукові, спортивні, культурні та організаторські здібності. Проте кожен із них має свою історію успіху.

Лекції польського професора Мартіна Голуба

22–25 лютого 2016 г. в НТУУ "КПІ" в рамках програми міжнародної академічної мобільності "Eразмус+" перебував з візитом професор Мартін Голуб (Marcin Holub) з Технологічного університету західної Померанії (West Pomeranian University of Technology), м. Щецин, Польща.

Випуск іноземних студентів. Інтерклуб інформує

В останній день зими відбулись урочистості з нагоди вручення дипломів магістра іноземним громадянам, випускникам факультету менеджменту та маркетингу і факультету соціології і права НТУУ "КПІ".

КПІшники на Першому Національному

Початок весни група КПІшників зустріла у креативній студії "UA:ПЕРШИЙ",  або на Першому Національному телеканалі України! У програмі "Суспільний університет" відбулися майстер-класи з риторики та урбаністики доктора філософських наук, доцента кафедри філософії Марини Петрівни Препотенської.

Світ квітів Віктора Ковалевського

У лютому виставкова зала ФСП майоріла квітковим різнобарв'ям. Тут експонувалися яскраві фотополотна, що випромінюють глибокий світоглядний підтекст. Їх автор – митець Віктор Ковалевський.

Зустріч з народним депутатом України Юрієм Луценком

11 березня НТУУ «КПІ» відвідав народний депутат України, голова депутатської фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко. Він зустрівся з провідними науковцями університету та очільниками підприємств, які входять до Інноваційно-виробничого об’єднання «Київська політехніка».