Початок весни група КПІшників зустріла у креативній студії "UA:ПЕРШИЙ",  або на Першому Національному телеканалі України! У програмі "Суспільний університет" відбулися майстер-класи з риторики та урбаністики доктора філософських наук, доцента кафедри філософії Марини Петрівни Препотенської. Студенти ФСП та аспіранти різних спеціальностей нашого університету активно дискутували, ставили запитання і давали інтерв'ю постфактум.

Найцікавішою темою для усіх присутніх виявилося міркування про зміну приватного і публічного простору в сучасному мегаполісі під впливом технічних засобів комунікації та організації "розумного натовпу" (smart mob). Також дуже корисним дійством стало анкетування учасників на предмет якостей риторичного іміджу. Бажаючі  змогли безпосередньо перед об'єктивом телекамер долати аудиторний шок та промовляти спічі. Також вочевидь усі присутні ще раз змогли переконатися в тому, що гуманітарні дисципліни в технічному університеті є не тільки доречними, а й необхідними для пізнання молоддю себе і світу!   

Хочеться відмітити високий професіоналізм знімальної команди та надзвичайно доброзичливу і творчу атмосферу у студії. Окрема подяка – Наталії Жупан, куратору програми, завідувачці відділу редакторів ТО молодіжних програм, режисерській групі та харизматичному ведучому Геннадію Попенку! 

Сподіваємося, що "Суспільний університет" ще не раз запросить нас до себе. А трансляцію запису чекаймо у березні-квітні!

Марія Четвертак, аспірантка ФМФ НТУУ "КПІ" 

Дата події