Кубок України з волейболу завоювала команда КПІ

Найсильніша в Україні волейбольна команда КПІ, яка у минулому році виграла золоті медалі чемпіонів VI Всеукраїнських ігор ветеранів спорту, виграла Кубок України 2015 і стала відомою як чемпіонська команда "професорів КПІ", у цьому році також довела, що є найсильнішою командою вже не тільки в

Доповідь ректора КПІ ім. Ігоря Сікорського академіка НАН України М.З. Згуровського на сесії науково-педагогічних працівників 30 серпня 2016 року

Вельмишановні викладачі, науковці, гості нашого зібрання! Дозвольте привітати вас із сто вісімнадцятою річницею від дня заснування Київського політехнічного інституту та з двадцятип'ятиріччям незалежності України.

Літній відпочинок у Карпатах: Екстремальне і прекрасне поряд

З п'ятикурсниками Юлею Осіпчук (ФЛ) і Дмитром Черновим (ТЕФ) ми познайомилися в спортивному гірському таборі "Глобус", куди туристи приїхали за "природою, людьми й емоціями". Юля вже втретє відвідує табір, Дмитро – вдруге. Мріють навчатися в школі інструкторів та продовжити мандрівки горами.

Вершини долають невтомні

П'ятикурсник ФБМI Олександр Кришталь – майбутній реабілітолог. Зокрема, планує займатися проектуванням та експлуатацією обладнання для покращення якості життя людини – відновлення, корекції та підтримки її рухових функцій.

31 серпня на Площі Знань НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського» відбулися традиційні урочистості з нагоди Дня першокурсника

Цього року сім’ю київських політехніків поповнили понад чотири тисячі юнаків і дівчат з усіх усюд України та з інших країн. Вищу освіту вони здобуватимуть на 19 факультетах і в 7 інститутах університету. 31 серпня вони зібралися на Площі Знань університету.