Кращих студентів, п'ятикурсників теплоенергетичного факультету Георгія Євлаховича та Анастасію Серховець у цьому семестрі відзначено іменною стипендією ім. І.В. Курчатова. Георгій та Анастасія навчаються за спеціальністю "Атомна енергетика" на кафедрі АЕС і ІТФ. Обоє відмінники, за минулий семестр мають середній бал 5,0.

Студенти беруть активну участь у громадському житті факультету, організації конференцій, семінарів, спортивних змагань.

Під час навчання в університеті Георгій Євлахович брав участь у ХІІ  Міжнародній науково-практичній конференції аспірантів, магістрантів, студентів "Сучасні проблеми наукового забезпечення енергетики", нещодавно відвідував парламентські слухання на тему "Про зняття з експлуатації Чорнобильської АЕС, об'єкт "Укриття" та перспективи розвитку зони відчуження". Крім науки, Георгій займається спортом. Був призером у змаганнях з вільної боротьби в рамках Спартакіади НТУУ "КПІ" 2012 року.

За період навчання в університеті Анастасія Серховець брала участь у ХІІ Міжнародній науково-практичній конференції аспірантів, магістрантів, студентів "Сучасні проблеми наукового забезпечення енергетики". Постійно бере участь у наукових конференціях з проблем галузі та міжнародних виставках ("Аква-Терм Київ'2011", "Аква-Терм Київ'2012"). Три роки поспіль брала участь у Спеціалізованій міжнародній виставці "Енергетика в промисловості".

Отримання іменної стипендії студенти вважають  великою честю для себе, вони сповнені оптимізму й упевнені, що зможуть гідно реалізувати на практиці знання та навички,  набуті в університеті.

Георгій ЄвлаховичАнастасія Серховець

Інф. ТЕФ