Відзначення Дня Варшавської політехніки

Щорічно 15 листопада академічна спільнота Варшавської політехніки відзначає День університету. Від Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут" участь у заходах узяв проректор з міжнародних зв'язків член-кореспондент НАН України Сергій Сидоренко.

ACTIVE – новий проект програми Erasmus Mundus

У липні 2013 р. Європейська комісія відібрала для фінансування проект "Atlantic Caucasus Technical universities Initiative for Valuable Education" –  ACTIVE, в якому наш університет є співкоординатором разом з Варшавською політехнікою.

Битва факультетів: перемога креативу та ініціативи

Кожен КПІшник небезпідставно вважає, що його факультет –  найкращий. Тож Студрада НТУУ "КПІ" в листопаді організувала конкурс "Битва факультетів", щоб заохотити студентів до творчості та назвати най-найкращий факультет.

У студмістечку відкрили дитячу кімнату

У Київській політехніці зародилося багато гарних починань та ініціатив, які потім поширилися на інші виші. Ще одна приємна і корисна новація – відкриття у студмістечку дитячої кімнати, де студентські сім"ї можуть на деякий час залишати дітей під наглядом фахівців-вихователів.

Футболісти КПІ кращі в районі

З нагоди Міжнародного дня студента Солом'янською райадміністрацією протягом жовтня-листопада було проведено турнір з міні-футболу серед збірних команд ВНЗ III-IV рівнів акредитації. Фінал пройшов у Центрі фізичного виховання і спорту НТУУ "КПІ" 19 листопада.

Студенти КПІ продемонстрували відповідальність і згуртованість

Події на Євромайдані в Києві в ніч на 30 листопада сколихнули українське суспільство. У неділю 1 грудня в столиці відбулося Народне віче, участь у якому взяли за різними оцінками від 800 тисяч до 1,5 мільйона громадян.