Світові виміри наукових публікацій

У сучасному глобалізованому світі завдяки використанню новітніх засобів телекомунікацій та інформаційних технологій актуальним є вирішення проблем оперативного обміну інформацією про досягнення науковців незалежно від місця їх розташування.

Вдосконалення системи підготовки кадрів з числа іноземних громадян [2012]

20 грудня 2012 р. Методична рада НТУУ "КПІ" заслухала доповідь директора Центру міжнародної освіти НТУУ "КПІ" проф. Б.А.Циганка "Стратегія розвитку системи підготовки кадрів з числа іноземних громадян в Національному технічному університеті України "Київський політехнічний інститут", у цілому схвалила представлену Стратегію і рекомендувала розглянути її на засіданні Вченої ради університету.

Інформаційний день програми ТЕМПУС

13-14 грудня в Науково-технічній бібліотеці НТУУ «КПІ» Національний Темпус-офіс в Україні в співпраці з Представництвом Європейського Союзу в Україні за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України спільно з Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут» провів семінар «Всеукраїнський інформаційний день програми ТЕМПУС IV-2012».

Викладач-дослідник - 2012, Молодий викладач-дослідник - 2012, Лідер року - 2012

На виконання рішення Вченої ради Національного університету України «Київський політехнічний інститут» оголошуються списки переможців конкурсу НТУУ «КПІ» в номінації «Викладач-дослідник – 2012», «Молодий викладач-дослідник – 2012» та «Лідер року». Вітаємо переможців конкурсу НТУУ «КПІ» та зичимо успіхів.

Оголошено переможців мистецького конкурсу "Таланти КПІ" 2012

Справжнім святом для всіх студентів, викладачів та працівників НТУУ "КПІ" є щорічний мистецький конкурс "Таланти КПІ". Прозорість акварелей, вишуканість робіт з бісеру та вишивки, соковитість фарб, позитивні сюжети створюють яскравий вернісаж, змагання технік та напрямків.

Нові лабораторії для підготовки майбутніх енергетиків

17 грудня в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» відбулося офіційне відкриття трьох навчальних лабораторій, обладнання для яких передали університету компанія ДТЕК і Публічне акціонерне товариство «Київенерго». Нову техніку отримали три факультети, які готують фахівців для енергетичної галузі.