Перемога студентки ІЕЕ на міжнародній олімпіаді

Щороку в Україні проходить Всеукраїнська студентська олімпіада з безпеки життєдіяльності, в якій активну участь беруть студенти НТУУ "КПІ". П'ять студентів з усієї країни, які показали найкращі результати, представляють Україну на міжнародному турі олімпіади.

Івасишен Степан Дмитрович. Вітаємо із ювілеєм!

Визначному вченому, блискучому педагогу, завідувачу кафедри математичної фізики, академіку АН ВШ України, доктору фізико-математичних наук, професору Степану Дмитровичу Івасишену 10 грудня виповнилося 75 років.

На засіданні Вченої ради: 03.12.12

Чергове засідання Вченої ради НТУУ "КПІ" відбулося 3 грудня 2012 р. Перед його початком головуючий ректор М.З.Згуровський привітав співголову Асоціації випускників КПІ В.А.Масола з днем народження, а проф. В.С.Дідковського – з нагородженням орденом "За заслуги" III ступеня.

Система Миколи Амосова "1000 рухів"

12 грудня виповнилося рівно 10 років з того дня, як пішов з життя видатний український кардіохірург, науковець, літератор, академік АН СРСР і НАН України, Герой Соціалістичної Праці Микола Амосов.

Олімпіада з механотроніки 2012

21–23 листопада на кафедрі прикладної гідроаеромеханіки і механотроніки ММІ пройшла щорічна Всеукраїнська студентська олімпіада "Механотроніка в машинобудуванні". Ми, студенти, чекали на неї цілий рік.

Ігри соціологів

Іноді хочеться відійти від традиційних лекцій та семінарів та поговорити про дисципліну, яку вивчаєш, в ігровому форматі. Саме такою формою став брейн-ринг між студентами-соціологами трьох провідних ВНЗ столиці – Києво-Могилянської академії, Київського національного університету ім.