Дорогі друзі! День Перемоги – велике свято!

Узяття Берліна радянськими військами 1945 року, остаточний розгром фашистської Німеччини разом із союзними військами значною мірою визначили долю багатьох держав світу. Тому це свято разом з нами відзначає багато народів світу.

Мікулін Олександр Олександрович – видатний конструктор авіадвигунів

Генеральний конструктор авіаційних двигунів, які підняли в небо десятки тисяч літаків, студент КПІ 1912-1914 років, Олександр Олександрович Мікулін був одним із піонерів і основоположників розвитку авіації в СРСР.

Маркін Максим Олександрович. Молодий викладач-дослідник з ПБФ

Незважаючи на досить молодий вік, асистент кафедри наукових, аналітичних та екологічних приладів і систем (ПБФ) став лауреатом конкурсу НТУУ “КПІ” “Молодий викладач-дослідник 2009”. Чотири роки тому він із відзнакою закінчив приладобудівний факультет за спеціальністю “Прилади точної механіки”.

Наукові читання, присвячені 115-й річниці від дня народження О.О.Мікуліна

20 квітня  2010 р. у нашому університеті відбулися наукові читання, присвячені 115-й річниці від дня народження видатного конструктора авіадвигунів Героя Соціалістичної Праці, лауреата Державної премії СРСР, академіка АН СРСР О.О.Мікуліна, який у 1912-1914 рр. був студентом КПІ.

Зустріч з прекрасним [виставка в Хлібні Софії Київської]

Студенти Київської політехніки мали чудову нагоду відвідати виставку, що демонструвалася в Хлібні Софії Київської, та ознайомитися з портретами видатних  діячів України – княгині Ольги, Ярослава Мудрого, І.Мазепи, Г.Сковороди, Т.Шевченка, М.Гоголя та ін.