Найкращі дівчата у «нежіночій» справі [стипендіати ІФФ]

Студенти ІФФ завжди вирізняються здобутками в навчанні, спорті та громадському житті університету. Вони виборюють призові місця на олімпіадах, конкурсах, різноманітних змаганнях. Тут навчається велика кількість іменних стипендіатів.

Шведський досвід – політехнікам [програма “The Exchange Programme Linnaeus-Palme”]

З 5 по 23 жовтня в рамках програми “The Exchange Programme Linnaeus-Palme” в НТУУ “КПІ” перебував професор Стокгольмського Королівського технологічного інституту “КТН” (Швеція) Карл-Аксель Енгдахль (Carl-Axel Engdahl) – координатор проекту з обміну викладачами між “КТН” та НТУУ “КПІ” на 2009/2010

Семінар з нанотехнології

20 листопада 2009 року в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» відбувся семінар за участю головного наукового співробітника Інституту електрозварювання ім.

Дарунок музею [портрет академіка Віктора Михайловича Глушкова]

20 листопада до Державного політехнічного музею при НТУУ «КПІ» завітали шановні гості – Віталій Павлович Деркач, доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії СРСР, і Михайло Іванович Васюхін, директор Міжнародного центру інноваційних і інформа

Влітку – хмаринка, восени – вогнище [скумпія звичайна, рай-дерево, сумах]

Жоден колір не впливає так на людину, як червоний. Непереборний, збудливий, повний радості життя – усе це червоний. Відомо близько 105  відтінків цього «кольору пристрасті». Ніякий інший не має такої кількості переливів.