Фізика у ХХІ столітті

Зміни, що відбуваються в розвитку людства, вражають. Буквально на очах одного-двох поколінь технічний і навіть побутовий ландшафт нашого буття змінився кардинально, що цілком спирається на відкриття в науці.

Підсумки VI конкурсу науково-дослідних робіт на одержання фінансової підтримки НТУУ “КПІ”

Завершився VI конкурс науково-дослідних робіт на одержання фінансової підтримки НТУУ “КПІ” на 2009/2010 навчальний рік. Мета конкурсу – підтримка молодих учених університету, активізація наукової діяльності студентів і аспірантів.

На здобуття Державної премії [комплект підручників авторського колективу з м. Дніпропетровська]

Наприкінці вересня до нашого університету звернувся авторський колектив з м. Дніпропетровська з проханням висловити свою думку щодо їх спільної роботи та в разі позитивної оцінки підтримати роботу при висуненні її на здобуття Державної премії України в галузі науки і техніки.

Майстер-клас з волейболу

У рамках місячника здорового способу життя 8 жовтня у спорткомплексі НТУУ «КПІ» відбувся майстер-клас з волейболу. В його  проведенні взяли участь провідні фахівці кафедр фізичного виховання та спортивного вдосконалення.

Козак – це дух, це воля

День українського козацтва відзначають 14 жовтня. І це не випадково, адже 14 жовтня – свято Покрови, яку козаки вважали своєю захисницею та заступницею. Як правило, саме на Покрову починався і закінчувався строк козацької служби.

Estiem [організація студентів-економістів технічних ВНЗ Європи] на ФММ

На початку жовтня кафедра промислового маркетингу ФММ приймала делегацію Міжнародної організації студентів-економістів технічних ВНЗ Європи (Estiem). Робота Estiem спрямована на навчання майбутніх менеджерів, свого роду поєднання інженерної думки та управлінської теорії.