Пам'яті жертв атомного бомбардування

6 серпня 1945 року американський бомбардувальник В-29 скинув на японське місто Хіросиму атомну бомбу потужністю близько 20 кілотонн. В одну мить загинуло понад 70 тисяч людей, ще 70 тисяч померли протягом кількох місяців від променевої хвороби, опіків і поранень.

Космічні зварювальники в КПІ

25 липня 1984 року вперше в історії людства радянські космонавти Світлана Савицька і Володимир Джанібеков на орбітальній космічній станції «Салют-7» провели експерименти зі зварювання, паяння і різання металів у відкритому космосі.

Інноваційні розробки КПІ на виставці

З нагоди 18-ої річниці Незалежності України з 18 по 21 серпня проходила загальнодержавна виставкова акція «Барвиста Україна», в якій взяв участь і НТУУ «КПІ», представивши свої інноваційні розробки в рамках галузевої експозиції «Науково-технологічний потенціал».

Студентський об’єктив [конкурс студентських журналістських робіт]

Таку назву мав конкурс студентських журналістських робіт, оголошений студмістечком НТУУ «КПІ». Активні КПІшників могли спробувати свої сили в жанрі репортажу на такі теми: «Мої славетні брати-студенти», «Так ми живемо», «Ми їмо – нас їдять» та «LoveStory».

В oрганізації ТСОУ

Організація Товариства сприяння обороні України (ТСОУ) НТУУ «КПІ» працювала згідно з річним планом. Працювали клуби – дельтапланеристів, майбутнього офіцера, радіоклуб, автошкола.

Кононцов Валентин Михайлович

Інститут енергозбереження та енергоменеджменту НТУУ «КПІ» з глибоким сумом повідомляє, що 30 травня 2009 року не стало Валентина Михайловича Кононцова. Пішла людина, більша половина життя якої була віддана викладацькій та науковій роботі в НТУУ «КПІ».