Григорович Дмитро Павлович. Життя і літаки

На початку 2008 року Україна майже не помітила 125-річного ювілею одного із своїх найвідоміших авіаконструкторів першої половини ХХ століття Дмитра Павловича Григоровича, який народився, отримав освіту і сформувався як творець авіації в Києві.

Меридіани співпраці [проект Наукового парку “Київська політехніка” ]

Питанням співпраці щодо реалізації проекту Наукового парку “Київська політехніка” стосовно побудови в Миколаївській області потужної вітроенергетичної системи була присвячена зустріч ректора НТУУ “КПІ”, президента Наукового парку “Київська політехніка” М.З.Згуровського з Надзвичайним та Повноважн

Візит послів Австрії та Румунії

Київську політехніку 13 травня відвідали Надзвичайний і Повноважний Посол Австрійської Республіки в Україні п. Йозеф-Маркус Вукетіч та Надзвичайний і Повноважний Посол Румунії в Україні п.Траян Лауренціу-Христя.

Фотоконкурс – 2009 завершено

Протягом місяця у 7-му корпусі тривала фотовиставка «Таланти КПІ – 2009», де було представлено понад 700 робіт 68 авторів.

Перемога волейболісток КПІ

У квітні 2009 р. збірна команда дівчат НТУУ «КПІ» з волейболу знову стала чемпіоном м. Києва серед студентів.

Розповідає тренер команди Д.В.Томашевський.

Поміркуйте! [4]

Вісім монет

Є вісім на перший погляд однакових монет, одна з яких фальшива. Фальшива трохи важча. У вас є також терези з чашечками. За яке мінімальне число зважувань можна гарантовано визначити фальшивку?

Візит посла США п.Вільяма Тейлора 23 квітня 2009 року в КПІ

Його Високоповажність Надзвичайний і Повноважний Посол США п.Вільям Тейлор 23 квітня відвідав Київську політехніку та виступив перед студентами і викладачами з доповіддю на тему «Енергетична безпека та кризові явища в оцінці нової адміністрації США».