Ґендерний центр: підтримка Болонського процесу

Прагнення гармонізувати систему європейської вищої освіти згідно з декларацією, прийнятою 19 червня 1999 р. на Міжнародній конференції міністрів освіти європейських країн “Зона європейської вищої освіти” в Болоньї, дістало назву Болонського процесу.

Будні зварювального факультету

Випускник кафедри електрозварювальних установок Андрій Пірумов вирішив пов’язати своє майбутнє зі ЗФ, тому продовжує навчання в аспірантурі НТУУ “КПІ”.

Успіхи студентської науки на ФБТ

У жовтні 2005 р. Головне управління освіти і науки м. Києва разом з Київським державним центром науково-технічної та економічної інформації та Міністерством освіти і науки України проводили ІІ конкурс науково-технічних проектів під девізом “Інтелект молодих – на службу столиці”.

ЕОМ “ПРОМІНЬ”. Історія одного експоната

У ДПМ при НТУУ “КПІ” збирається велика кількість унікальних експонатів – зразків техніки, які представляють майже всі технічні галузі. Вік багатьох з них – не один десяток років.

Виступ аспiранта КПI на Мiжнародному лазерному конгресi

Пошук, налагодження та зміцнення наукових зв’язків є невід’ємною складовою життя сучасного наукового колективу.

Незважаючи на поширення електронних засобів комунікацій, що дозволяють науковцям різних країн спілкуватись, реалізовувати спільні проекти та проводити он-лайн консультації в режимі реального часу, міжнародні наукові конференції ще довго будуть лишатись основною рушійною силою наукового розвитку.

Виставка мікромініатюр

Відомий майстер мікромініатюр Микола Сергійович Сядристий народився 1937 року в селі Колісниківка на Харківщині.

Реєструймося чітко і дружно

Потужну і різнопланову діяльність Київської політехніки забезпечують безліч підрозділів та служб: освітньо-наукових, господарських, допоміжних.