Свято мови в КПІ

А Ви знаєте якого роду іменник Делі? Чоловічого чи середнього? А кого в народі називають вовкодухом чи сіромою?

Світове визнання лазерної школи КПІ

Експерти з лазерної технології Київської політехніки – директор НДІ лазерної техніки та технології, завідувач кафедри лазерної технології конструювання машин та матеріалознавства (ЛТКМ) проф. В.С. Коваленко та с.н.с. кафедри ЛТКМ М. І.

Вiдкритий кубок КВК-2006 у КПI

15 листопада в ЦКМ НТУУ “КПІ” вже вдруге пройшов відкритий кубок КВК серед студентських команд столичних вузів. Веселих та кмітливих гостей наїхало багато: з 16 команд, що взяли участь у фестивалі, 12 – некапеішні. У залі не було де впасти – вболівальники розкупили всі квитки.

Інтернет-залежність та її корені

Інтернет-залежність є одним із різновидів залежної поведінки, поряд із алкогольною, наркотичною залежністю, залежністю від азартної гри тощо. На відміну від алкогольної та наркотичної залежності, інтернет-залежність цілком міститься у психічній сфері (фізіологічної залежності не формується).

Науковий парк “Київська політехніка” - інноваційне середовище

Непересічна подія, яка відбулася 17 листопада й якою по праву пишаються київські політехніки, – відкриття в НТУУ “КПІ” Українського відділення Світового центру даних та Центру суперкомп’ютерних технологій.

Навчальна телестудія: Нарисна геометрія

Відеокурс нарисної геометрії виготовлений навчальною телестудією КПІ в 80-х роках минулого століття з ініціативи кафедри нарисної геометрії та завдяки викладацькій майстерності професора Павлова Анатолія Володимировича.

Великий мистецький конкурс 2006 розпочався!

17 листопада, в Міжнародний день студента, в холі сьомого корпусу відбулося відкриття художньої виставки-конкурсу “Таланти КПІ – 2006”, на якій представлено 568 робіт 111 авторів.

День Тунісу в КПІ

Уже вчетверте в КПІ відзначають День Тунісу. Цьогорічне святкування Дня Тунісу 7 листопада було особливим. Маленька країна з півночі Африки святкувала свій 50-й день народження. У КПІ завітали студенти-тунісці з різних ВНЗ Києва, а також Одеси, Полтави, Донецька.