Булдигін Валерій Володимирович. Біографія

Завідувач кафедри математичного аналізу та теорії ймовірностей (1986-2012), доктор фізико-математичних наук, професор, лауреат Державної премії України Валерій Володимирович Булдигін був відомим ученим в Україні та далеко за її межами.

Балицький Святослав Васильович

14 листопада улюбленець політехніків С.В. Балицький святкує дві “круглі” дати – 70-річчя від дня народження і 50-річчя трудової діяльності в КПІ. Зустрічаючи Святослава Васильовича, важко повірити в його “ювілейні” роки, лише запис у трудовій книжці – “1957 р., КПІ, зарахований студентом першого курсу електротехнічного факультету” засвідчує прожите і пережите.

Концерт команд КВК

29 жовтня 2006 року в ЦКМ НТУУ “КПІ” відбувся концерт команд КВК “Дизель” м. Миколаїв та збірної Челябінська та Магнітогорська “Уездный город”.

Краса + спорт

Красива, загартована, витончена, спортивна, витривала, жіночна... Такі різні епітети, та всі вони описують одну з найкращих студенток ФФВС Мар’єнкову Ганну.

Нагороди лазерникам КПI вiд партнерiв

НДІ лазерної техніки та технології (НДІ ЛТ і Т) та кафедра лазерної технології, конструювання машин та матеріалознавства (ЛТКМ) мають широкі зв’язки зі своїми колегами як в Україні, так і за кордоном.

Перші польоти в небі Києва

Уже багато років Довженків сад, розташований на території Національної кіностудії, разом з архітектурним ансамблем Київського політехнічного інституту й заводами, які працюють на цих теренах, є одним з символів Шулявки. Втім, не всі знають що було тут до спорудження кіностудії.