На засіданнях Вченої та адміністративної рад: 05.12.2005

На початку засідання Вченої ради, яке відбулося 5 грудня під головуванням ректора університету академіка НАН України М.З.Згуровського, із ювілейними днями народження було поздоровлено декана факультету електроніки професора В.Я.Жуйкова та видатного педагога професора М.В.Білоуса.

Конференція молодих дослідників “Формування та проблеми розвитку підприємництва в економічних системах”

“Формування та проблеми розвитку підприємництва в економічних системах” – такою була тема IV Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих учених ВНЗ, що пройшла 24-25 листопада і зібрала понад 200 учасників з України, Болгарії, Росії.

Знайомтесь: краща група 2005

У нашому університеті проводиться багато різноманітних конкурсів і змагань: інтелектуальні, спортивні, “веселі й кмітливі”, нарешті конкурси краси. Капеішники із задоволенням беруть у них участь, демонструють свої таланти, прагнуть бути першими.

Чемпiонат з брейн-рингу 2005

Якщо ви любите інтелектуальні загадки, командну і динамічну гру, до того ж є студентом НТУУ “КПІ”, тоді ця гра обов’язково вам сподобається. Це – брейн-ринг.

Змагання з шахів та шашок на ПБФ

На честь 14-ї річниці Збройних сил України на приладобудівному факультеті пройшли змагання з шахів та шашок.

Учасники змагань показали високу активність та згуртованість. Понад 10 годин йшла безкомпромісна боротьба одночасно на 10 дошках.

Наукова та iнновацiйна дiяльнiсть: проблеми розвитку та шляхи їх подолання

На зустрічі з народними депутатами, що відбулася 6 грудня, з доповіддю про найбільш характерні проблемні питання розвитку науки та інноватики в університетах України на прикладі діяльності КПІ виступив проректор з наукової роботи НТУУ “КПІ” М.Ю.Ільченко.

Парк зустрічає гостей

Урочиста подія – відкриття першої черги реконструйованого парку НТУУ “КПІ” – відбулася 15 грудня. Оновленими доріжками пройшли господарі та почесні гості – голова КМДА О.О.Омельченко, його перший заступник В.Д.Борисов, голова Солом’янської у м.

Регбісти КПІ – призери чемпіонату України 2005

5 грудня на засіданні Вченої ради НТУУ “КПІ” ректор М.З.Згуровський поздоровив збірну університету з регбі, яка посіла ІІ місце в І лізі чемпіонату України 2005 року і вручив усім спортсменам медалі.