Результати першої атестації осіннього семестру 2005/2006 н.р.

Календарний рубіжний контроль (або атестація) для студентів перших чотирьох курсів університету став уже звичним явищем у навчальному процесі. Разом із семестровим контролем, або сесією, атестація дозволяє оцінювати рівень знань студентів.

Запорука ефективного менеджменту

Аксіома про те, що той, хто володіє інформацією, той керує світом, у наш час актуальна як ніколи. Інформація стає найціннішим товаром, і володіння нею перетворює володаря інформації у володаря ситуації.

Склокерамічні технології провінції Лімузен

Днями українські склярі та керамісти мали нагоду ознайомитись з новими та вдосконаленими традиційними технологіями галузі. У рамках виставки «Скло та кераміка» пройшла конференція, присвячена підприємствам склокерамічної галузі історичної області Франції Лімузен.

Архістратиг Михаїл

Він є покровителем і патроном нашого міста. Його зображення прикрашає герб Києва з 1782 р.

Відкриття координаційного центру CEEVU

“Створений на базі НТУУ “КПІ” восени минулого року (за підтримки ЮНЕСКО) Центрально-східно-європейський віртуальний університет CEEVU і надалі сприятиме об'єднанню зусиль для використання науково-інформаційних технологій у науковій та освітній сферах”, – зазначив ректор НТУУ “КПІ” академік НАН України М.З.Згуровський 10 листопада на урочистому засіданні, присвяченому відкриттю Координаційного центру CEEVU.

Таранченко Євген Георгійович

Євген Георгійович Таранченко (1940 - 2005) - викладач, людина чесна, сумлінна. Він був небагатослівним, стриманим, надавав перевагу вчинкам, а не пустим балачкам.

Дні науки і техніки України в Китаї

Під такою назвою у жовтні 2005 року в КНР проходила виставка наукових розробок українських учених. Виставка була організована МОН України, Київським центром науково-технічної інформації та Міністерством науки і техніки Китаю у двох провінціях КНР – Цзянсу та Чжензян.

Гранти НДЧ - студентам

У жовтні 2005 року департамент науки та інноватики НТУУ “КПІ” провів другий конкурс на одержання грантів для фінансової підтримки науково-дослідних робіт студентів і аспірантів на 2005/2006 навчальний рік за напрямами природничих, технічних і гуманітарних наук.