Ухвалено проєкт наказу про запровадження реалізації освітнього процесу на наступний навчальний семестр у змішаному режимі.

Вступ до аспірантури: підготовлено листа до МОН про збільшення обсягу держзамовлення. Триває підготовка навчально-методичного забезпечення освітніх програм.

Іде активний підготовчий процес до проведення сесії професорсько-викладацького складу та Дня першокурсника.

5 серпня оголошено розподіл місць державного замовлення. По університету: рекомендовано на зарахування 3986 місць, з них 3905 — денна форма навчання. Кількість, порівнюючи з минулим роком, майже не змінилася.

Рекомендованим на зарахування треба виконати умови вступу до 18:00 8 серпня. Станом на цей час понад 3000 людей підтвердило вступ в електронному кабінеті. Наказ про зарахування буде підписаний 10 серпня.

До 21 серпня триває приймання вступників до магістратури. Нині є 2000 заяв.

Минулого тижня завершилась первинна реєстрація наукових робіт МОН.

У КПІ створюють Центр протезування та реабілітації.

КПІ співпрацюватиме з транспортною службою Міноборони.

Дев’ять університетів Євросоюзу наголошують, що треба поглиблювати участь КПІ в роботі Альянсу ATHENA щодо трансформації вищої освіти Європи. Виші відкрили для КПІ всі свої очні та онлайн-курси й запрошують зробити те саме. Перший крок — розміщення на їхніх сайтах наших інформаційних ресурсів; другий — спільна проєктно-грантова діяльність, третій — спільна інноваційна діяльність і долучення КПІ до роботи підприємств ЄС.

Нині проводиться аналіз динаміки грантових коштів за останні роки за міжнародними програмами фінансування.

У КПІ триває робота зі вступниками-іноземцями. Цьогоріч збільшилась кількість абітурієнтів із розвинених країн, як-от США.

КПІшники з факультету прикладної математики здобули дві перемоги в проєкті Erasmus+.

Найближчим часом буде підписаний наказ щодо умов поселення в гуртожитки. Планується провести поселення в три етапи. Перший і шостий курс — з 28 серпня до 3 вересня. З другого по пʼятий курс — з 1 до 15 вересня. З 25 — поселення аспірантів. Студраду долучать до перевірки гуртожитків. Укриття гуртожитків також готують до поселення студентів.

Дата події